#Кейси

Кейс Predator

Місія виконана: як ми створили геймерське ком’юніті для Predator Ukraine

Авторка статті:

Дарина Лоткова

Head of Kukurudza Agency

24 Жовтня 2023

2 хв. читання

Тебе можуть зацікавити:

Predator — це що?

Ігровий напрям товарів від компанії Acer. Predator це про преміальні геймерські товари, що стирають рамки між людьми та технологіями. Від ноутів, що потягнуть найновішу Hogwarts Legacy — до крісел, з якими можна легко здобувати нові перемоги без болю в спині.

І якщо зараз ти цікавишся, де шукати приклади робіт СММ, то ти у правильному місці. Для Predator Україна Kukurudza-Agency створила справжній геймерський всесвіт! А точніше — потужне ком’юніті, де всі на одній хвилі. Тепер це наш потужний SMM кейс і зараз розповімо про нього детальніше.

Predator відгуки

Початок — покладено!

Історія почалась 3 роки тому. Бо СММ кейси створювати — не поле перейти. Інколи це гра на кілька років, кожен з яких є окремою сходинкою на шляху до успіху.

Ми взялись до роботи з Predator та мали підвищити охоплення, наростити лояльну аудиторію та перетворити її в дружню команду однодумців.

Для цього ми попрацювали над стилем комунікації. Обрали для просування архетип Жартівника — це про бренд, що завжди легкий та ненав’язливий, розуміє тебе як ніхто, завжди на позитиві, вміє дружньо підколоти та гуртує навколо себе людей з допомогою своєї харизми.

Архетип — це такий образ чи комунікація бренду, що зрозуміла всім людям на глибинному рівні та викликає потрібні емоції. Від могутності та опіки до відчуття легкості та довіри. Існують архетипи Мага, Героя, Свого Хлопця. Кожен з них простежується у комунікаціях та викликає певну емоцію.

Архетип — це частина загальної стратегії бренду. Щоб зараз розказати тобі про цей СММ кейс, нам треба було створити образ твого друга-жартівника, від якого постійно отримуєш свіжу порцію мемів і який завжди в курсі про всі новинки. Бо Predator Ukraine має неповторний, легкий та підривний характер бешкетника.

Тож до справ! Як ми це зробили?

Як ми вживили образ Бешкетника-Жартівника у комунікації бренду? З допомогою старого доброго контент-маркетингу. Щоб зараз шерити кейси по SMM просуванню, ми проводимо роботу з контент-планом та насичуємо його рубриками, які точно зайдуть аудиторії.

Персонаж

Це — Predator-герой, знайомся. Він став постійним учасником нашого контенту. Любить розпитувати аудиторію про геймерські штучки, завжди влучно жартує та став героєм наших коміксів. Камон, ну хто їх не любить? Цей комікс зрозуміє тільки геймер.

Персонаж Predator

Це правильно — бо контент має відповідати запитам саме твоєї аудиторії. Але й ситуативи ніхто не скасовував!

Мем Predator

Гейміфікація повсякчас

Залучати користувача у ком’юніті еврідей. І одна з частин цього пазлу — грати з користувачем в ігри, навіть коли він не за компом. До нас приходять не лише за експертним контентом, а й просто розважитись. Для цього маємо набір власних механік.

  • Інтригуємо. Обираєш коробку, а за нею — гра, в яку так і кортить зіграти.

Гейміфікація Predator

  • Розважальні тести. Цікаво ж дізнатись, яка гра ховається за твоїм зодіакальним знаком і що вона про тебе скаже?

Механіка Predator

  • Меми тільки для своїх. Ми зрозуміли, що сила залучення — у розважальному контенті. Те, що хоче репостнути собі будь-який геймер, бо то — життєва жиза. Тож ми систематично публікуємо свіженькі меми та називаємо їх головним ком’юнітітворчим фактором.

Механіка Predator Механіка Predator Механіка Predator

Як бачиш, такі дописи дійсно збирають багато уваги від геймерів.

Механіка Predator

Ностальгічна скупа сльоза

Так, ми частенько так робимо і ностальгуємо разом над тими самими іграми, що були нашими улюбленими колись давно-давно, ще за тих часів, коли грали у гуглівського динозаврика, як пропадав інтернет. Упс, а ми ж досі так робимо! 

Механіка Predator

Користь для геймера

Не мемами єдиними, як то кажуть. Бо наше ком’юніті має приносити користь геймерам. Ми публікуємо корисні сервіси, добірки найочікуваніших новинок, гарячі новини, топових українських блогерів та геймерів.

Механіка Predator

Статистика Predator

То що ми маємо зараз?

У далекому 2020 році ми мали такі цифри:

Середня к-сть охоплення допису за місяць — 3400
ERR — 0,11%

Зараз — вже такі:

Середня к-сть охоплення допису за місяць — 9035 (збільшилась у 2,6 раза)
ERR — 27%

Було/стало Predator

Так, тобі не здалось! Ми збільшили коефіцієнт залученості на 27%. Ми не гуглимо SMM приклади робіт, а створюємо їх власноруч.

Але цифри — то приємний бонус. Головну свою місію ми виконали та продовжуємо це робити надалі. У Predator є власне ком’юніті людей, які розуміють один одного. Разом сміються з ігрових факапів, пліткують про ігрові компанії, чекають такі очікувані новинки, тішаться з коміксів та регулярно заходять на нашу сторінку за порцією свіжих мемів.

Чи це не головне? Тому заповнюй бриф, якщо теж бажаєш об’єднати своїх підписників у сильне та лояльне ком’юніті. Не дочекаємось, коли зможемо розповісти про SMM кейси для твого проєкту.

Кукуруза едженсі з тобою на одній хвилі!

Авторка статті:

Дарина Лоткова

Head of Kukurudza Agency

До кожного проєкту відносся так, наче він твій.

Дарина — одна із менторок на курсі з комплексного smm

Навчить аналізувати конкурентів та створювати круті стратегії.

9 модулів і 39 уроків

Від 0 до PRO просто про складне

7 live-етерів з експертами та нетворкінг-чат

Більше про курс